1/3 Polaków odżywia się zdrowiej w wakacjePrawie co trzeci Polak w wakacje odżywia się bardziej zdrowo niż przez pozostałą część roku – wynika z badania przeprowadzonego przez markę produktów żywności funkcjonalnej Op
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 10.01.2019Droga Mamo: Łap chwile, tak szybko przemijają!Macierzyństwo to chwile. Chwile radości, gdy na buźce Malucha pojawi się uśmiech; chwile zmęczenia, gdy kolejna noc zalicza się do tych nie
Dieta wegetariańska budzi sporo kontrowersji jeśli chodzi o żywienie dorosłych, trudno się więc dziwić, że kiedy wspomina się o wykluczeniu mięsa z diety najmłodszych, większość z nas reaguje z rezerwą; pojawiają się o
Przepisy na dania z kaszą w roli głównej od Mai Sobczak, autorki bloga „Qmam kasze”, ambasadorki kampanii „Lubię kaszę”Pęczak i smażona rzodkiewka na maśle szałwiowymSkładniki:1/2 szklanki pęczaku2 łyżki mas
Żadna branża nie pozostaje obojętna na zmieniające się jak w kalejdoskopie trendy. Każdego roku można również śledzić pojawiające się nowinki ze świata kulinarnego, które tak wyglądem, jak i smakiem wprawiają w zachwyt
Autor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaKiedy owocowe czwartki nie zdają już egzaminu, a ekspres do kawy śmiało mógłby funkcjonować jako zamiennik chwytania się przys�
Modelowanie kształtu twarzy Konturowanie to inaczej modelowanie owalu twarzy kosmetykami do makijażu. Zastosowanie techniki światłocienia czyli jaśniejszych i ciemniejszych odcieni oraz gry światłem pozwala uzyskać pożądany
#PowiedzJak… rozmawiać o wsparciu w chorobie – komunikacja podstawowym budulcem relacji z opiekunemTowarzyszenie osobie chorej na co dzień, w jej zmaganiach z chorobą, w tym wspólne pokonywanie problemów, ale i wspólna r
Trawa pszeniczna – poznaj moc super jedzenia!Trawa pszeniczna, obok młodego jęczmienia, spiruliny, nasion chia czy jarmużu, robi furorę wśród amatorów zdrowego odżywiania i superfoods, czyli żywności wyjątkowo cennej
Informacja prasowa Dziś leczymy nią nie tylko nowotwory, ale też choroby neurologiczne dzieci i dorosłychDokładnie 8 października 1988 r., czyli równo 30 lat temu, prof. Eliane Gluckman wraz ze swoim zespołem dokonała p